Diagnoza si tratament cu 8D NLS Terapii

Diagnoza si tratament cu 8D NLS

APARAT DE DIAGNOSTIC NON LINEAR SI TERAPIE Specialis 8D NLS

Acest echipament de diagnosticare( Specialis 8D NLS)permite urmarirea apropiata a tuturor starilor de tranzitie de la boala la sanatate, trecand prin caracteristicile undelor fluctuante ale tesuturilor corpului pina la nivel celular si cromozomial.

Metoda de diagnostic nonliniara (NLS) permite:

• realizarea unei recunoasteri calitative a conditiilor de functionare ale organismului,

• controlul eficientei si efectului diferitelor metode de influenta terapeutica si a abilitatilor de adaptare ale organismului in timpul tratamentului,

• evaluarea naturii unei patologii.

Fiecare afectiune poate fi prezentata ca o eroare in sincronizarea armonioasa a unui obiect biologic. Asemenea erori pot fi cauzate de diferite surse care la randul lor pot fi privite ca oscilatii electromagnetice dezechilibrate care interfereaza cu functionarea normala a organismului.

Terapia se aplica printr-o influenta asupra corpului pacientului cu o combinatie a diferitelor oscilatii electromagnetice de foarte joasa frecventa modulate, produse de catre aparatul de biorezonanta si de corectare a echilibrului organismului.

Specialis 8D NLS are 3 functii principale:

-Detectarea starii de sanatate a corpului uman( poate cu ușurință ,eficient si acuratete de 90% sa arate condiția fizica, și predispozitiile la unele boli .

-Scanarea produselor alimentare și de sănătate daca sunt utile sau daunatoare pentru organism.

– Două aspecte ale funcției de tratament a organelor corpului – reechilibare energetica și terapie modulare de frecventa.

Specialis 8D NLS analizeaza 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor , glandelor, celulelor, diagnosticheaza 4352 tipuri de boli diferite