Stimularea Circulatiei Sanguine

Stimularea Circulatiei Sanguine

Stimularea Circulatiei Sanguine

 Cu aparatul KED

 

In urma folosirii aparatului KED au loc 8 efecte:

1. Activarea canalelor energetice si a vaselor sanguine. Efectul circulatiei energetice si sanguine complete incepe dupa primele 15 minute dupa inceperea sedintei.

2. Actiunea curativa  asupra zonelor reflexogene amplasate pe talpi. Posibilitatea detectarii usoare a zonei optime pentru folosirea aparatului, fara a fi nevoie de cunostinte speciale de reflexologie.

3. Curatarea interna: in procesul functionarii aparatului, energia Qi patrunde in organism curatind din acesta toate reziduurile, substantele nocive si toxinele. Omul inainte de toate trebuie sa-si dezintoxice organismul.

4. Efectul efortului fizic de irigare a organismului cu oxigen. O sedinta de 15 minute echivaleaza cu 5 km de jogging. Desi nu ati alergat 5 km, rezultatele sunt similare.

5. Supracurativ – sanatate si longevitate.

6. Frumusetea faciala si corporala: imbunatatirea circulatiei energetice, normalizarea metabolismului, inlaturarea surplusului depunerilor de grasimi face pielea sanatoasa si catifelata, iar silueta-ideala.

7. Restabilirea dinamismului: oboseala si artralgia intregului organism va sunt bine cunoscute. Aceste stari apar dupa o zi grea de lucru? Doar in 15 minute KED va restabileste activitatea vitala. Regularitatea folosirii aparatului mareste eficienta in activitatea pe care o desfasurati si capacitatea de invatare.

8. Mareste potenta: imbunatatind circulatia fiziologica pozitiva a energiei si sangelui.

KED restabileste functiile sexuale feminine si masculine, intarzie procesul involutiei acesteia la batrani, asigura mentinerea calitatii vietii.

KED este destinat insanatosirii organismului si profilaxiei diferitor boli, indispensabil in cosmetologie.

Cu ajutorul frecventelor de inalta acuratete a vibratiilor spiralate, actionate in sensul acelor de ceasornic, KED efectueaza o actiune de masaj asupra punctelor energetice si a zonelor reflexogene ale organismului uman, stimuland circulatia energetica si sanguina. Irigand organismul cu oxigen, contribuie la amplificarea caracteristicii de aparare a celulelor, imbunatateste circulatia sanguina si echilibreaza metabolismul. Implicit, intareste sistemul imunitar.

KED permite sincronizarea functionarii tuturor organelor si sistemelor organismului, mareste conductibilitatea canalelor energetice si asigura o circulatie energetica si sanguina completa. Ca urmare are loc inlaturarea concomitenta a diferitelor maladii.

 Imbunatatind circulatia si metabolismul, KED activeaza celulele, mareste tonusul organismului, purifica sangele, scazand vascozitatea acestuia. Datorita folosirii aparatului putem inlatura vechile boli si preantampina pe cele noi.

INDICATII: hemoroizi; constipatie; insomnie; obezitate; dureri in regiunea lombara si a picioarelor; dureri ale spatelui si umerilor; gastrita cronica; hipertensiune; bolile coronariene; bronsita; spondilopatii; reabilitarea in urma atacurilor de apoplexie; adenom al prostatei; menopauza; hipodinamism; insuficienta in efort fizic sustinut; favorizeaza dezvoltarea psihica si fizica a copiilor.

Qi-ul, cum este numita energia, este esential pentru corpurile noastre in producerea sangelui. Tot energia Qi este cea care face sangele sa circule prin venele si meridianele noastre. Legatura dintre Qi si sange este interdependenta. Asa cum Qi este necesar pentru producerea si circulatia sangelui, sangele hraneste organele noastre care creeaza si sustin energia Qi. Deci Qi si sangele sunt inseparabile. Daca sangele nu s-ar deplasa, nu ar exista nici un fel de mijloc de transport pentru Qi. Pe de alta parte, Qi este cel care furnizeaza forta ce pune sangele in miscare. In mod evident, conceptul referitor la sange este diferit fata de al vesticilor din punct de vedere al Medicinei Traditionale Chineze. Sangele nu inseamna doar fluidul care curge prin venele noastre, ci si calitatea lui energetica ce il face sa hraneasca si sa circule prin corpul nostru. Intrucat sangele este Yin, iar Qi este Yang, armonia dintre ele simbolizeaza un tot unitar care este reprezentat de sanatate. Sangele este stocat in ficat, iar energia Qi este stocata in rinichii nostri.

Ritmul existentei noastre creste de la o zi la alta creste volumul de lucru care trebuie indeplinit. Acesti factori stau la baza instabilitatii ecologice si sociale – cauzele stresului permanent si al oboselii fizice si sufletesti. In astfel de conditii apare insuficienta catastrofala de timp si forta pentru a practica macar un singur tip de sport, pentru a-i oferi organismului efortul fizic pe care pur si simplu “ne implora” sa il oferim.

Ca urmare a celor enumerate mai sus, apare stagnarea circulatiei Qi si a sangelui in organe, tesuturi, vase si canalele energetice, fapt ce duce la dereglarea metabolismului.

Stagnarea energiei Qi este cauza aparitiei diferitor boli, in special afectiuni ale intestinelor, a durerilor suparatoare si a celor ascunse. La acutizarea durerii contribuie si proasta dispozitie; la randul sau, dispozitia interioara pozitiva are un efect analgezic.

In functie de locul unde este localizata stagnarea energiei Qi si a sangelui, apare pericolul aparitiei diferitor boli.

Stagnarea circulatiei Qi adica a energiei si a sangelui in regiunea inimii, devine cauza nelinistii sufletesti, accelerarii pulsului, aritmiei, ischemiei, infarctului miocardic, mortii cardiogene subite.

Stagnarea circulatiei energetice si sanguine la nivelul creierului cauzeaza ameteli, vuiet in urechi, dureri de cap, disforie, oboseala, lene, neuroastenie, insomnie, amnezie, pareza, apoplexie, idiotism.

Urmarile stagnarii circulatiei sanguine si energetice in sistemul digestiv sunt durerile abdominale, balonarea intestinelor, pierderea poftei de mancare.

Stagnarea circulatiei energetice si sanguine in rinichi este cauza mialgiei lombare, hematuriei, edemelor si altele.

Fenomenele de staza a microcirculatiei Qi si a sangelui in piele, articulatii, muschi, stau la baza aparitiei echimozelor, dereglarile pigmentilor, provoaca amortirea terminatiilor, frisoane, disconfort, lombalgie si gonalgie, dureri ale articulatiilor, senzatii de „raceala interioara” si altele.

Stagnarea circulatiei energetice si sanguine la nivelul intregului organism, este inceputul procesului de imbatranire al organismului.