Detector ale meridianelor energetice Terapii

Detector ale meridianelor energetice

DETECTOR MERIDIANE ENERGETICE SI ANALIZOR CUANTIC 2 IN 1

Aparatul 2 in 1, biorezonanta si detector de meridiane are 2 programe diferite . QUANTUM ANALIZOR DE REZONANTA MAGNETICA si CHINESE MERIDIAN HEALTH ANALYSIS SYSTEM .

Detectorul de meridiane se bazează pe teoria medicina tradițională chineză(TCM),pe știința medicală moderna, bio-informatica, electronica.

Energia ce „curge” in corpul nostru, asemenea vaselor sangvine, alcatuieste o geografie foarte complexa.

Vechii invatati chinezi numesc aceste drumuri „meridiane”. Pe structura acestor meridiane s-a alcatuit baza medicinei traditionale chinezesti si a acupuncturii. Corpul uman este strabatut de 12 meridiane principale, care circula la suprafata corpului si alcatuiesc Marea Circulatie Energetica. Fiecare meridian controleaza cate o functie si/sau cate un organ.Denumirea celor 12 meridiane energetice a fost stabilita in functie de organele traversate; astfel avem:

LU=Plaman/Lung,

LI=Intestin Gros/Large Intestine,

ST =Stomac/Stomach,

SP=SplinaPancreas/Spleen,

HT =Cord/Heart,

SI =Intestin Subtire/Small Intestine,

BL=Vezica Urinara/Urinary Bladder,

KI=Rinichi/Kidney,

PC =Circulatie Sex/Pericardium,

SJ =Trei Focare/ Triple Energizer (Sanjiao),

GB= VezicaBiliara/Gallbladder,

LR=Ficat/Liver

DETECTORUL DE MERIDIANE are următoarele caracteristici:

Specialitate: O echipa de experți medicali a petrecut mulți ani studiind un număr mare de cazuri și a inventat acest instrument. O lipsă de energie pe meridiane intr- o lungă perioadă de timp va duce la disconfort fizic și chiar psihologic. Cu ajutorul acestui instrument, este posibila detectarea eficienta inainte ca simptomele sa înceapa să apară. In afara detectiei sunt date si indicatiile pentru a remedia problemele sesizate. Un sistem similar este utilizat pentru astronauții ruși de mai bine de 15 de ani.

Precizie: Peste 90% din rezultate sunt corecte, deoarece baza de date a sistemului se bazează pe statisticile de sănătate și se bazeaza pe un numar mare de cazuri rezolvate cu succes .

Avantajul de avertizare din timp : Schimbarea fluxului energetic pe meridiane poate preveni boala înainte de a apărea semne evidente și agravarea starii de sanatate.

Siguranță: procedura este nedureroasa si nu necesita prelevare de tesut,intapaturi sau alte manevre care pot leza pacientul.