Terapia Tong Ren

Terapia Tong Ren

Tong Ren (TR) este o modalitate de vindecare energetică, cu eficacitate pentru o varietate de tulburări cu efecte chiar si la distanta ( online ).

Tong Ren este terapia de vindecare energetica a mintii si corpului pentru restabilirea sanatatii si vitalitatii corpului, chiar si atunci cand bolile sunt cronice, debilitante sau netratabile in alt mod.

Terapia Tong Ren se bazeaza pe premisa ca boala este legata de rezistenta, intreruperile sau blocajele in fluxurile naturale ale organismului:
• Sange
• Bioelectricitate neuronala
• Lichidul craniosacral al coloanei vertebrale
• Hormoni
• “chi” forta vitala

Putem indeparta aceste blocaje si sa restabilim capacitatea organismului de a se vindeca singur, chiar si in cazuri de afectiuni precum dureri , inflamatii, infectii, scleroza in placi, cancer, artrita, pierdere in greutate, etc.

TerapiaTong Ren este o formă incitantă și puternică de  vindecare energetică, descoperită și dezvoltată pe parcursul a 30 de ani de cercetare de către Master Tom Tam.

Combină știința medicinei occidentale cu înțelepciunea cunoștințelor și intuițiilor antice din Est.

Practica Tong Ren se răspândește rapid și este acum disponibilă în cel puțin 40 de state din Statele Unite și în cel puțin 19 țări de pe glob.

Popularitatea sa este determinată de succesul său în vindecarea sau controlul diferitelor tipuri de cancer și a altor afecțiuni debilitante care nu au răspuns la medicina tradițională occidentală sau la alte forme de vindecare energetică.

89% dintre pacienți au răspuns pozitiv la Terapia Tong Ren, inclusiv vindecări ale numeroaselor cancere și alte boli grave.

Sistemul de vindecare al lui Tom Tam este o versiune modernă a vechiului sistem numit Hua tuo jiaji–Acupunctura, TUI NA, TONG REN

Tong Ren poate fi folosit doar pentru vindecare

Acolo unde există o suferinţă, o boală, există un blocaj în curgerea naturală a Chi-ului.                                  Practicienii nu diagnostichează niciodată o boală, ci determină punctele de blocaj ale pacientului pe baza diagnosticului de la medicul curant.

Este o terapie energetică la distanţă care prin eliberarea blocajelor din sistemul nervos, sistemul circulator, sistemul endocrin, sistemul cefalorahidian şi sistemul limfatic, restabileşte curgerea naturală a “CHI”-ului, bioelectricitatea subtilă de care avem nevoie pentru a menţine starea de homeostazie a fiecărei celule şi organ.

Combină cunoştintele medicinei occidentale despre anatomie şi fiziologie, cu înțelepciunea cunoștințelor și intuițiilor antice din Est.

Este o metodă care se bazează pe știinţă, ce poate fi aplicată cu ușurinţă, cu rezultate repetitive.

Tong Ren nu este MTC (ModelulTradiţional Chinez) şi nici medicina alopată.

MTC crede că “CHI”-ul nostru intern circulă pe rute denumite Meridiane, pe când medicina Occidentală crede că Bio-electricitatea călătoreşte prin sistemul nervos.

-Un medic alopat foloseşte teste şi echipamente sofisticate pentru a diagnostica o problemă.

-Un doctor MTC se va uita după dezechilibrele energetice dintre organe, diagnosticarea pulsului şi a limbii.

-Un masseur TUI NA sau un practician Ton Ren va căuta Blocaje ca sursă a tuturor bolilor.

MTC foloşeste aproximativ 409 puncte energetice, în timp ce Tong Ren foloşeste aproximativ 109 puncte.

Majoritatea punctelor din Tong Ren sunt la intersecţia Meridianelor Energetice (CHI) cu Nervii (Biosemnal) şi cu arterele(Sânge) şi secundar pentru funcţiile lor din MTC.

Scopul baterii (percuţiei) punctelor nu este de a stimula sau inhiba funcţia diverselor organe, ci punerea lor in rezonanţă cu tiparele sănătoase din InconștientulColectiv.

 

Studiu asupra terapiei Tong Ren.

Obiectivul studiului:

A descrie rapoartele participanților privind eficacitatea
si siguranta.

Cadru:

Sesiuni săptămânale de grup în nord-estul SUA.

Participanți:

Adulți care participă la sesiuni de grup.

Măsuri:

Modificări în condiţiile aplicarii terapiei TR.

Rezultate:

Rata de răspuns 89% (n = 265).

Cancer (30,6%), endocrin/tulburările autoimune (17,5%) și tulburările musculo-scheletale (17,2%) au fost cele mai frecvent raportate.

Printre respondenții care au participat la mai mult de o sesiune (n = 216), 30% au folosit superlative (de exemplu, „uimitor”) pentru a descrie impactul TR, iar o treime au remarcat calitatea vieții îmbunătățită.

Nu au fost descrise efecte adverse.

Anxietate, depresie, cancer și tulburările autoimune par să aibă cele mai mari răspunsuri la tratament, cu 63,8%, 61,0%, 60,3% și 58,1% dintre participanții cu aceste afecțiuni raportează îmbunătățiri substanțiale.

Concluzie:

Acest prim studiu care documentează efectele raportate ale TR, arată beneficii subiective si fara efecte adverse.

Tong Ren este similar cu acupunctura, Reiki, Qigong și alte modalități de vindecare energetică, influientand qi-ul sau câmpul de energie care anima și susține viața.

 

Achizitioneaza produsul de aici