Tehnica Metamorfica

Tehnica Metamorfica

TEHNICA METAMORFICA-VINDECAREA VIETII INTRAUTERINE

 

Terapie complementară care funcționează pe memoria celulară, deblocând modele de gândire și emoții stagnante în perioada prenatală; numite în mod obișnuit “traume” care ne împiedică să avansam în siguranță în viață, deoarece sunt greu de recunoscut fiind în subconștientul nostru.

CE ESTE TEHNICA METAMORFICA ?

Este un masaj blând pe partile reflexogene ale corpului prin care sunt stimulati  senzorii activi din piele, care au inmagazinat traumele din perioada de preconceptie, conceptie si post-conceptie. Aceste traume care nu au fost rezolvate, sunt cristalizate în celule ca modele de gândire, condiționări sau temeri pe care noi nu constientizam de unde vin, insa sfârșesc prin a produce probleme în viață.

Această tehnică stimulează memoria celulară prin eliminarea blocajelor profunde și producerea de eliberari, ducand la rezultate remarcabile.          Ea activează memoria noastră celulară, inversând structurile mentale și emoționale ale inconștientului. Foarte eficientă in depresie, anxietate, hiperactivitate, sindromul Down, autism si multe altele, la nivel fizic, mental, emotional si comportamental.

Viata incepe la concepere. Se poate acorda o sedinta metamorfica unei femei gravide, de indata ce se afla in aceasta stare. In acest stadiu, mama si copilul formeaza un tot, iar sedinta poate conferi embrionului capacitatea de a se elibera de influentele precipitate la concepere, inainte ca acestea sa capete forma materiala.

În timpul celor nouă luni de gestație, se stabilește potențialul vieții umane. Cu ajutorul acestei terapii care actioneaza asupra zonelor reflexele ale coloanei vertebrale la nivelul picioarelor, mâinilor si capului, este posibilă reactivarea acestei perioade de formare.

Prin această metodă, forța esențială a vieții pacientului eliberează energiile care au fost obstrucționate în perioada prenatală, favorizând astfel procesul de vindecare a minții, corpului și spiritului.

Aceasta este o tehnică vibrațională foarte puternică care ajută la deblocarea fluxului natural al energiei. Aduce îmbunătățiri la pacienții care prezintă dezechilibre fizice, emoționale și psihice indiferent de varsta. Produce o eliberare de energie care acționează la toate nivelurile, prin recuperarea sănătății, a pacii interioare și armoniei.

In natura umana exista esenta vietii si toata energia creatiei. Celulele noastre, atomii, particulele interatomice, energia din corpul nostru, conțin întregul potențial al creației. De aceea este mai important să înțelegem cauza unei circumstanțe sau a unei boli, decât să-i eliminăm efectul. Dacă oprim efectul, cu un medicament sau cu o formă de ajutor extern, cauza ramane totusi în interior (informațiile dvs. sunt încă stocate în celule) și produce un alt efect. Doar intelegand si actionand asupra cauzei, putem elimina definitiv efectul.

Terapia Prenatală,numita ulterior de catre „parintele” ei Robert St. John Tehnica Metamorfică, ajuta pe oricine să poată intra într-un proces de eliberare a potențialităților și calităților aflate în stare latentă.

Fiind conștienți de ele și de capacitatea de a le folosi pentru propria  transformare, sporeste  încrederea în sine și respectul de sine.

În interiorul nostru este capacitatea de a crea boală sau de a rămâne sănătoasi. Rezultatul depinde de atitudinea noastră conștientă sau inconștientă.

Pentru adultii ocupati cu viata cotidiana, este important sa nu urmeze mai mult de o sedinta de o ora pe saptamana. Exceptii se pot face in perioadele de criza, cand persoana este in concediu sau sta acasa.

In cazul copiilor, se pot lucra sedinte mai dese, dar mai scurte.