Usturoiul macerat in vin rosu, benefic in tratarea cancerului

Acest remediu naturist combina proprietatile benefice ale usturoiului cu cele ale vinului rosu,din care rezulta o bautura capabila sa previna mai multe boli.
Acest remediu naturist:
– curata sangele,
– intareste sistemul imunitar,
– elimina colesterolul rau,
– imbunatateste activitatea sistemului cardiovascular,
– elimina sarea in exces din organism,
– creste rezistenta la efort,
– da energie,
– lupta impotriva diverselor infectii,
– are puternice proprietati de prevenire si combatere a diferitelor tipuri de cancer.

Iata de ce ai nevoie:

– 12 catei de usturoi,
– 1/2 litru de vin rosu de calitate.
Cum se prepara:
Se cojeste usturoiul si se amesteca cu o jumatate de litru de vin, intr-un borcan de sticla (recomandam folosirea usturoiului romanesc de la tarani si nu pe cel chinezesc din supermarketuri care are un continut de arsenic mai ridicat si proprietati terapeutice scazute)
Pentru ca usturoiul sa se macereze mai bine iar elixirul sa fie mai puternic, puteti taia usturoiul in doua insa gustul este mai putin placut pentru unele persoane.
Apoi, borcanul (inchis ermetic) se tine la macerat depozitandu-se timp de doua saptamani intr-un loc ferit de lumina soarelui. In tot acest timp, vasul se agita de 2-3 ori zilnic.
La finele celor doua saptamani, se filtreaza lichidul si se depoziteaza intr-un recipient opac.
Cum se administreaza:
Acest tratament se poate administra de doua ori pe an, in cure de cate o luna, timp in care se consuma 2-3 lingurite pe zi.

Sursa: BZI.ro