Diagnoza si tratament cu 3D NLS Terapii

Diagnoza si tratament cu 3D NLS

Distribuie continutul: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

APARAT DE DIAGNOSTIC NON LINEAR SI TERAPIE Specialis 3D NLS

Acest echipament de diagnosticare( Specialis 3D NLS)permite urmarirea apropiata a tuturor starilor de tranzitie de la boala la sanatate, trecand prin caracteristicile undelor fluctuante ale tesuturilor corpului pina la nivel celular si cromozomial.

Metoda de diagnostic nonliniara (NLS) permite:

• realizarea unei recunoasteri calitative a conditiilor de functionare ale organismului,

• controlul eficientei si efectului diferitelor metode de influenta terapeutica si a abilitatilor de adaptare ale organismului in timpul tratamentului,

• evaluarea naturii unei patologii.

Fiecare afectiune poate fi prezentata ca o eroare in sincronizarea armonioasa a unui obiect biologic. Asemenea erori pot fi cauzate de diferite surse care la randul lor pot fi privite ca oscilatii electromagnetice dezechilibrate care interfereaza cu functionarea normala a organismului.

Terapia se aplica printr-o influenta asupra corpului pacientului cu o combinatie a diferitelor oscilatii electromagnetice de foarte joasa frecventa modulate, produse de catre aparatul de biorezonanta si de corectare a echilibrului organismului.

Specialis 3D NLS are 3 functii principale:

-Detectarea starii de sanatate a corpului uman( poate cu ușurință ,eficient si acuratete de 90% sa arate condiția fizica, și predispozitiile la unele boli .

-Scanarea produselor alimentare și de sănătate daca sunt utile sau daunatoare pentru organism.

– Două aspecte ale funcției de tratament a organelor corpului – reechilibare energetica și terapie modulare de frecventa.

Specialis 3D NLS analizeaza 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor , glandelor, celulelor, diagnosticheaza 4352 tipuri de boli diferite

Distribuie continutul: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter