Terapia prin polaritate – Marlena Scarlat

terapia prin polaritate
Distribuie continutul: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Psihologul si terapeutul Marlena Scarlat vorbeste despre terapia prin polaritate.

 

Terapia prin polaritate este o metoda holistica ce inregistreaza o mare amploare in ultima vreme, metoda eficienta de reincarcare energetica, de reechilibrare (din punct de vedere fizic si emotional). Medicina psihosomatica a aratat ca bolile pot fi autoinduse pe cale mentala. Este aproape un truism faptul ca o trauma, emotie violenta apta sa sensibilizeze la noi emotii de acelasi fel, altereaza starea de sanatate.
Initiatorul acestei teorii este dr. Randolph Stone, nascut in Austria in anul 1890. A emigrat in America impreuna cu tatal sau si s-a stabilit in Chicago.

Stone a devenit specialist in osteopatie si naturopatie si, in acelasi timp, chiropractician, dand consultatii intre 1914-1972. Insa, nemultumit de abordarea occidentala a problemei vindecarii, a simtit nevoia sa cerceteze si alte mijloace de insanatosire. In acest scop, drumurile sale au trecut atat prin China, cat si prin Franta, unde a studiat acupunctura si herbologia.

In Orient a deprins reflexologia si alte tehnici orientale de masaj. Intalnind din intamplare stravechea arta a masajului, asa cum a fost conceputa de marele Paracelsus (care studiase in Arabia), Stone si-a insusit notiunile esentiale despre campurile electromagnetice subtile ale corpului. De-a lungul a 60 de ani, el a integrat aceasta bogatie de cunostinte intr-un sistem pe care l-a denumit terapia prin polaritate. La varsta de 88 de ani s-a retras din activitate si a ales sa traiasca in India.

 

sursa: https://www.sensosanatate.ro/Medicina-alternativa-2359/terapia-prin-polaritate-marlena-scarlat/

 

 

Distribuie continutul: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Terapia prin polaritate – Marlena Scarlat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*